Workshop de anestezie locoregională ecoghidată, ediția a XIV-a: 29 – 30 octombrie 2021, București

October 14, 2021

Pe 29 și 30 octombrie, la  Hilton Garden Inn Bucharest Old Town va avea loc a XIV-a ediție a Workshopului de Anestezie Locoregională Ecoghidată. Evenimentul este alcătuit dintr-o parte teoretică și una practică, fiind creditat cu puncte de educaţie medicală continua de către Colegiul Medicilor România.

Doar 20 de locuri sunt disponibile!

Workshop-ul este relevant pentru medicii anesteziști deoarece au posibilitatea să afle tehnici și proceduri noi în acest domeniu, cursanții beneficiază de îndrumare pe parcursul întregului workshop, din partea lectorilor. Partea practică se desfașoră pe manechini umani și se bucură de cele mai inovative aparate de ecografie din domeniu.

Workshop-ul este coordonat de medicul primar ATI Radu Tăbăcaru (Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii M. S. Curie), Conf. Dr.  Liliana Mirea, medic primar ATI  (Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti) și   Dr. Eugen Oleineac, Medic Specialist ATI (Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Skłodowska Curie)

Workshop-ul de Anestezie Locoregională Ecoghidată este organizat de Oameni și Companii și Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă, având ca partener compania B Braun.

Pentru înscrieri la Workshop, accesați acest link.

Pe aceeaşi temă: