Spitalul “Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși organizează Conferința „Rolul spitalelor Municipale, Orășenești, Mono-Specialitate în îmbunătățirea calității actului medical, prezent și perspective”

July 15, 2021

Spitalul “Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși organizează a doua ediție a Conferinței „Rolul spitalelor Municipale, Orasenesti, Mono-Specialitate în îmbunătățirea calității actului medical, prezent și perspective”, în parteneriat cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și Asociația Evaluatorilor de Servicii Medicale.
Evenimentul se va desfășura în perioada 03-04 septembrie 2021, în Sala mare si Sala mica a Casei de Cultura „Elisabeta Bostan” Buhusi, locație pusă la dispozitie de Consiliul Local/ Primaria Orasului Buhusi, respectând normele epidemiologice în vigoare impuse de pandemia COVID-19. Conferinta va fi si online, pe platforma ZOOM.
Evenimentul va fi creditat de către Colegiul Medicilor, Colegiului Farmaciștilor din România , Ordinul Asistentilor Medicali și de către A.N.M.C.S.- pentru evaluatorii de servicii de sănătate. Dr. Vlad BERBECAR, presedintele A.N.M.C.S., a confirmat participarea la conferinta.
Conferinta se adresează profesioniștilor din sistemul medical românesc – reprezentanți ai C.A.S., D.S.P., autorități tutelare, manageri de spitale, directori medicali, medici de toate specialităţile, farmaciști, directori de îngrijiri, asistenți medicali, responsabili cu managementul calității din unitățile sanitare, evaluatori de servicii de sănătate și organizatiilor care reprezintă beneficiarii serviciilor de sănătate (pacientii) .
În cadrul evenimentului vor fi organizate module dedicate medicilor, farmaciștilor, managementului calitatii, asistentilor medicali, asistentilor sociali, protectiei datelor cu caracter personal, etc.

Pe aceeaşi temă: