Simpozionul Româno-Britanic pe probleme respiratorii are loc online, pe 5 și 6 noiembrie

November 3, 2021

În perioada 5-6 noiembrie va avea loc a 12-a ediție a Simpozionului Româno-Britanic pe probleme respiratorii. Acesta reprezintă un eveniment educațional creat sub egida Societății Române de Pneumologie care pune în discuții aspecte practice și posibilitățile de colaborare între clinicieni din România și Marea Britanie, dar și din alte țări.

În acest an se va discuta despre modul în care a schimbat pandemia practica pneumologică, cu prezentări din Italia, Marea Britanie, România și China, se va discuta despre bronhoscopia de unică folosință, despre educație în pneumologia intervențională, și monitorizarea pacientului la distanță. Vor fi ateliere de ecografie toracică, de monitorizare a pacientului la distanță și de bronhoscopie, cu participarea unor lectori din Marea Britanie, Italia, Germania, Polonia.

În mod tradițional, întâlnirea se desfășura în format fizic, în satul Vama, Suceava, Bucovina. Însă, în acest an, datorită condițiilor epidemiologice speciale, întreg simpozionul va fi pregătit și prezentat on line, pe o platformă complexă, fiind creditat cu 11 credite EMC de la Colegiul Medicilor. Accesul medicilor rezidenți este gratuit.

Pentru detalii și inscrieri click aici : Vama 2021 | Official site of Vama Respiratory Workshop

Pe aceeaşi temă: