Siguranță, confort și eficiență în spitale cu tehnologiile Honeywell

w

March 18, 2021

Honeywell are plăcerea de a vă invita să participați la o serie de webinarii în care veți afla cum se pot îmbunătăți siguranța și confortul pacienților și a personalului medical utilizând tehnologiile Honeywell destinate spitalelor.

Tehnologiile Honeywell sunt concepute nu doar pentru prevenirea incendiilor, optimizarea eficienței energetice a clădirilor, creșterea capacității operaționale a personalului medical dar și pentru reducerea infecțiilor nosocomiale și îmbunătățirea calității serviciilor oferite pacienților.

 

Webinarii:

SIGURANȚA PACIENȚILOR ȘI A PERSONALULUI MEDICAL
Dorim să contribuim la dezvoltarea infrastructurii spitalelor și la crearea unor spații în care pacienții și personalul medical să fie în siguranță.
Incendiile reprezintă un adevărat pericol pentru viețile oamenilor și pot avea consecințe devastatoare.
Vă invităm să aflați cum tehnologiile Honeywell pot face diferența prin detectarea timpurie a incendiilor.
Dată: 18.03.2020 | Oră: 10:30 – 12:00
Webinar prezentat de: Carol Șamu

 

CONFORT ȘI SECURITATE SANITARĂ ÎN SPITALE
Sistemele Honeywell de filtrare și dezinfectare a aerului, de asigurare a confortului și a securității sanitare în spațiile critice precum și cele de control al temperaturii, al umidității și al dioxidului de carbon vin în sprijinul profesioniștilor din domeniul sănătății și a operatorilor de facilități medicale, permițându-le să aloce mai mult timp și resurse către furnizarea unor servicii de calitate pacienților lor. Vă invităm să participați la acest webinar pentru a afla mai multe informații.
Dată: 25.03.2020 | Oră: 10:30 – 12:00
Webinar prezentat de: Aristotel Agapie

 

SECURITATE FIZICĂ ȘI RISCURI MINIME ÎN SPITALE
Diferitele procese medicale prezintă vulnerabilități atât pentru pacienți cât și pentru personalul medical iar sistemele electronice de securitate sunt o componentă indispensabilă în controlarea acestora. În cadrul acestui webinar puteți afla care sunt soluțiile potrivite pentru asigurarea securității în spitale, limitarea riscurilor și sprijinirea efortului de a menține clădirile sănătoase cu ajutorul tehnologiilor Honeywell.

Dată: 01.04.2020 | Oră: 10:30 – 12:00
Webinar prezentat de: Ovidiu Homoc

 

SISTEME CONECTATE, SPITALE PREGĂTITE PENTRU VIITOR
Cu sistemele integrate Honeywell, spitalele pot deveni mai sigure, mai eficiente și mai profitabile, având infrastructuri IT și OT pregătite pentru viitor.
În acest webinar vom discuta despre integrarea și eficientizarea operațiunilor, analiza datelor și securitatea cibernetică.
Dată: 8.04.2020 | Oră: 10:30 – 12:00
Webinar prezentat de: Cătălin Drăgoi

 

Pentru înscrieri accesați acest link

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre sistemele Honeywell de detectare și alarmare la incendiu, click aici.

 

Contact:

Honeywell Life Safety Romania

www.hls-romania.com

hls-romania@honeywell.com

Pe aceeaşi temă: