Primii pași către înființarea Asociației Spitalelor Municipale, Orășenești, Monospecialitate

July 30, 2021

În cadrul Conferinței „Rolul spitalelor Municipale, Orășenești, Mono-Specialitate în îmbunătățirea calității actului medical, prezent și perspective” va fi organizat un grup de lucru, cu participarea managerilor de spitale, în vederea înființării Asociației Spitalelor Municipale, Orășenești, Monospecialitate.

Obiectivele, rolul si scopul infiintarii Asociatiei sunt multiple, printre care putem enumera: schimbul de experienta intre spitale, atragerea de fonduri nerambursabile, incheierea de parteneriate intre spitale in beneficiul pacientilor, uniformizarea serviciilor medicale , etc.

Din prima editie a Conferintei din anul 2019, a rezultat clar necesitatea infiintarii unei asociatii care sa reprezinte interesele spitalelor municipale, orasenesti si monospecialitate, in relatia cu diverse institutii ale statului.

Asadar, cat mai multi manageri de spitale sunt asteptati pe 4 septembrie 2021, la Buhusi, pentru a pune impreuna bazele infiintarii Asociatiei „Spitalelor Municipale, Orasenesti, Monospecialitate”.

Conferința „Rolul spitalelor Municipale, Orășenești, Mono-Specialitate în îmbunătățirea calității actului medical, prezent și perspective” se va desfășura în perioada 3-4 septembrie 2021, în Sala mare si Sala mica a Casei de Cultura „Elisabeta Bostan” Buhuși. Conferinta va fi si online, pe platforma ZOOM.

Evenimentul va fi creditat de către Colegiul Medicilor, Colegiului Farmaciștilor din România , Ordinul Asistentilor Medicali și de către A.N.M.C.S.- pentru evaluatorii de servicii de sănătate.

Conferinta se adresează profesioniștilor din sistemul medical românesc – reprezentanți ai C.A.S., D.S.P., autorități tutelare, manageri de spitale, directori medicali, medici de toate specialităţile, farmaciști, directori de îngrijiri, asistenți medicali, responsabili cu managementul calității din unitățile sanitare, evaluatori de servicii de sănătate și organizatiilor care reprezintă beneficiarii serviciilor de sănătate (pacientii) .

În cadrul evenimentului vor fi organizate module dedicate medicilor, farmaciștilor, bioinginerilor medicali, managementului calitatii, asistentilor medicali, asistentilor sociali, protectiei datelor cu caracter personal, etc.

Link inscriere,: https://forms.gle/tJP6fQRPsMADfuYZ6

Pe aceeaşi temă: