Pe 18 aprilie, o nouă întâlnire a Comunității OSC – Spitale Publice, cu tema “Reorganizarea spitalelor după experiența din pandemie”

14.04.2022

Seria de dezbateri video Management Medical Modern în Spitale Publice continuă cu o nouă întâlnire, ce va avea loc luni, 18 aprilie, de la ora 15:00, pe platforma digitală ZOOM, cu tema “Reorganizarea spitalelor după experiența din pandemie”.

Speakeri vor fi Dr. Vasile Cepoi – Director, Direcția de Sănătate Publică, Iași; Grațiela Achim – Manager, Spitalul Municipal Orăștie și Dr. Adrian Cotârleț – Manager, Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, evenimentul fiind moderat de Conf. Univ. Dr. Bogdan Petrișor.

În contextul epidemiologic actual, Conferințele Naționale de Management Medical Modern în Spitale Publice vor avea un format fully digital – dezbateri online – până la sfârșitul anului, cu o frecvență lunară.

Lansat în 2007, Programul Naţional de Management Medical Modern în Spitalele Publice are ca și componentă de referinţă pentru societatea medicală românească Conferinţa Naţională de Management Medical Modern, cu câte 2 manifestări pe an, având un istoric de 26 de ediţii offline organizate până în prezent și peste 7500 de participanţi.

Participarea nu presupune costuri pentru cadrele medicale de specialitate, iar pentru informații suplimentare puteti accesa invitația și pentru înscrieri puteți accesa acest link.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern Spitale Publice este o acțiune de educare și informare a Platfornei Spitalepublice.ro derulată cu sprijinul: Dell Technologies,  LiamedBiocompRegina MariaAlliance Healthcare, Roche, AlphegaClinica Dentara Victoria.

Comunitatea SpitalePublice.ro este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC oferă soluții de marketing și advocacy dezvoltând comunități business sau profesionale, personalizate. Detalii despre +100 comunități Oameni și Companii găsiți aici.

Pe aceeaşi temă: