O nouă ediție a dezbaterilor Management Medical Modern pe tema Infecțiilor Nosocomiale

November 10, 2021

Marți, 16 noiembrie, începând cu ora 14.00,  va avea loc o nouă ediție a evenimentelor din seria Management Medical Modern în Spitale: INFECȚIILE NOSOCOMIALE.

Problema infecţiilor intraspitalicești reprezintă un subiect de interes, indiferent de coordonatele geografice fiind una dintre cele mai dezbătute probleme de sănătate publică.

Acest eveniment va fi moderat de Dr. Vasile CEPOI – Director Direcția de Sănătate Publică Iași cu participarea Dr. Horia SUCIU – Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Dezbaterea este una cu participare gratuită, realizat cu sprijinul LiamedRegina MariaAlliance HealthcareAlphega, Biocomp, Roche.

Pentru mai multe detalii, cât și pentru înscriere accesați acest link.

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti din spitalele publice. Din 2020 am dezvoltat o platformă digitală dedicată acestei comunități, www.SpitalePublice.ro. Membrii comunității pot utiliza platforma pentru informare asupra ultimelor tendințe și noutăți în domeniu, cât și pentru promovarea brandurilor, companiilor și oamenilor din industrie.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici

Pe aceeaşi temă: