Noi echipamente de ultimă generație au intrat în dotarea Spitalului din Buhuși

April 26, 2021

Spitalul “Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși debenificază de câteva zile de serviciile unui nou echipament medical, care permite efectuarea ședințelor de substituție renală continuă prin metoda de acces veno-venoasă.

Echipamentul medical este utilizat pentru dializa acută în secțiile de terapie intensivă și are capabilitatea de a efectua tipuri de terapii, inclusiv în segmentul pediatric. Are capabilitatea de a efectua și dializă hepatică (sistemul MARS) și dializă pulmonară (Prismalung).

De asemenea, un analizor de imunologie a intrat recent în dotarea spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei„ Buhuși. Analizorul este un dispozitiv de imunoanaliză prin fluorescență care poate efectua analize calitative și cantitative asupra infecțiilor, bolilor respiratorii și bolilor cronice și acceptă conectivitatea LIS / HIS. Analizorul recunoaște informațiile stocate cu ajutorul codului de bare 2D, dispune de controlul intern al calității, are un display 7” Color touch screen si imprimantă incorporată.
Procedura de lucru este test cu test, analizorul recunoscând fiecare parametru după introducerea dispozitivului de testare și afișează procedura de testare grafică pentru eșantionul pregătit. Pentru siguranta utilizatorului pe dispozitivul de testare se poate scrie manual numele pacientului care ulterior va fi tipărit automat pe buletinul de analize.

Pe aceeaşi temă: