VIDEO DEZBATERE

Management Medical Modern în Spitale Publice

TEMA:

Soluții de actualitate în managementul infecțiilor asociate actului medical

Dezbatere digitală - Management Medical Modern în Spitale Publice

We’re going fully digital

În contextul epidemiologic actual, Conferințele Naționale de Management Medical Modern în Spitale Publice vor avea un format fully digital – dezbateri online – până la sfârșitul anului, cu o frecvență lunară.

Lansat în 2007, Programul Naţional de Management Medical Modern în Spitalele Publice are ca și componentă de referinţă pentru societatea medicală românească Conferinţa Naţională de Management Medical Modern, cu câte 2 manifestări pe an, având un istoric de 26 de ediţii organizate până în prezent și peste 7500 de participanţi.

Doina AZOICĂI

Doina AZOICĂI

Președinte al Societății Române de Epidemiologie

Vasile CEPOI

Vasile CEPOI

MODERATOR

Președinte ANMCS, Secretar de Stat

Alexandru RAFILĂ

Alexandru RAFILĂ

Șeful Disciplinei de Microbiologie al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” şi al Laboratorului Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”

CALENDAR EDIȚII VIITOARE:

În cazul unor situații neprevăzute, ne rezervăm dreptul de a modifica datele de desfășurare, cu informarea ulterioară a participanților confirmați.

AU MAI RĂMAS

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pentru a confirma participarea dumneavoastră la acest eveniment și pentru a completa formularul de înregistrare, vă rugăm dați click pe butonul de mai jos.

ACEST PRODUS ESTE DEZVOLTAT DE OAMENI ȘI COMPANII

PARTENER