Lucrările de reabilitare la Spitalul din Buhuși continuă

19.04.2022

La Spitalul “Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși a fost semnat documentul privind începerea lucrărilor aferente clădirii Blocului Alimentar Central, pentru viitoarea spălătorie a spitalului și fosta centrală termică, ce vor intra în reabilitări și reparații capitale.

Clădirea Blocului Alimentar Central nu a beneficiat de renovări sau reparații în ultimii 10 ani și nu face cinste, din punct de vedere estetic și functional, Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși.

În acest sens, a fost alocată suma de 776.992,95 lei, din partea Consiliului Judetean, pentru investitii la Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși. Aceste investiții sunt posibile datorită asocierii dintre Consiliul Județean Bacău, Consiliul Local/Primăria Buhuși și Spitalul ”Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși și constau în reabilitarea și modernizarea spațiilor aferente Blocului Alimentar Central, Spălătoriei spitalului și realizarea unui Centru Comunitar în spațiile fostei centrale termice.

„Instituția sanitară buhușeană are nevoie de investiții în infrastructură, investiții care pot duce la creșterea calității actului medical și a condițiilor hoteliere și creșterea încrederii pacienților în serviciile medicale acordate”, a declarat Constatin Poiană, managerul Spitalului “Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși.

Pe aceeaşi temă: