Dotări în valoare de 150.000 de lei pentru Institutul Oncologic din Cluj-Napoca

November 23, 2021

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj-Napoca beneficiază de şapte echipamente de ultimă generaţie, în valoare de 150.000 de lei, achiziţionate de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj din fonduri proprii.

„Consiliul Judeţean Cluj a dotat Institutul Oncologic ‘Prof. Dr. Ion Chiricuţă’ din Cluj-Napoca cu şapte noi echipamente medicale de ultimă generaţie. Este vorba despre o masă chirurgicală cu accesorii şi şase sisteme de asistare compresie venoasă, care au fost deja livrate, instalate şi puse în funcţiune”, se arată într-un comunicat trimis, marţi, de CJ Cluj.

Potrivit sursei citate, noile echipamente au fost achiziţionate din resursele special alocate în acest scop de administraţia judeţeană, din bugetul propriu.

„Consider că trebuie să fim receptivi la nevoile spitalelor clujene, cu atât mai mult cu cât investiţiile realizate constant în domeniul sanitar contribuie în mod direct la creşterea calităţii actului medical şi la salvarea a numeroase vieţi”, a declarat, potrivit comunicatului, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe. AGERPRES

Pe aceeaşi temă: