Digitalizarea: Drumul către un spital performant al viitorului

November 11, 2021

A 13-a ediție din seria dezbaterilor profesionale Management Medical Modern în Spitale Publice, se va desfășura joi  18 noiembrie, începând cu ora 14.00, pe platforma digitală ZOOM.

Evenimentul este adresat tuturor specialiștilor din sistemul medical, agenții guvernamentale, direcții sanitare, asociații pacienți cât şi mediului de business.

Alocutorii acestei ediții sunt Dr. Vasile Cepoi – Director Direcția de Sănătate Publica Iași; Dr. Marius Filip – Director,  Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și Nicolae Ghibu – Președinte, GBA România.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern în Spitale Publice este o acțiune de educare și informare a Portalului MedicalManager.ro derulată cu sprijinul: LiamedRegina MariaAlliance HealthcareAlphega, Biocomp, Roche.

Pentru mai multe detalii cât și pentru înscriere accesați acest link:  SPUB MMM – 39 – Dezbatere 13 | Spitale Publice

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti din spitalele publice. Din 2020 am dezvoltat o platformă digitală dedicată acestei comunități, www.spitalepublice.ro. Membrii comunității pot utiliza platforma pentru informare asupra ultimelor tendințe și noutăți în domeniu, cât și pentru promovarea brandurilor, companiilor și oamenilor din industrie.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici

Pe aceeaşi temă: