Comunitatea OSC – Spitale Publice: Indicatorii privind calitatea serviciilor medicale – tema principală de discuție a dezbaterii de pe pe 30 iunie

June 16, 2021

Cea de-a zecea ediţie din seria dezbaterilor profesionale Management Medical Modern în Spitalele Publice, care se va desfăşura miercuri, 30 iunie, începând cu ora 14 pe platforma digitată Zoom, are trei teme de discuție: Indicatorii privind calitatea serviciilor medicale; Indicatorii de structură, de proces și de rezultat; Indicatorii de performanță.

Evenimentul se adresează specialiştilor din sistemul medical public, reprezentaţilor Ministerului Sănătății, agenţiilor guvernamentale, direcţiilor sanitare, cât şi mediului de business.

Speakerii acestei ediţii vor fi Dr. Horea Timiş – Director Executiv, Direcția de Sănătate Publică Arad; Dr. Adrian Wiener – Deputat, Vicepreședinte, Comisia pentru sănătate şi familie – Camera Deputaților, împreună cu moderatorul dezbarerii – Dr. Vasile Cepoi – Director DSP Iași.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern în Spitale Publice este o acțiune de educare și informare a platformei spitalepublice.ro derulată cu sprijinul: Liamed, Spitalul Sf. ConstantinRegina MariaAlliance Healthcare, Roche, Alphega.

Pentru mai multe detalii, cât și pentru înscriere, accesaţi acest link.

Comunitatea SpitalePublice.ro este administrată de Oameni și Companii, Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 33 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Pe aceeaşi temă: