Comunitatea OSC – Spitale Publice discută pe 23 iunie despre o temă extrem de actuală: achizițiile de medicamente

June 17, 2021

„Achizițiile de medicamente” reprezintă tema principală a celei de-a patra ediţii din seria dezbaterilor profesionale Management Medical Modern – Achizițiile Publice, care se va desfăşura miercuri, 23 iunie, începând cu ora 14, pe platforma digitată Zoom.

Speakerii acestei ediţii vor fi Amalia Duță – Expert Achiziții Publice, Eduard Badea – Director, Ceparu & Irimia Consulting, împreună cu Ovidiu Slimac – Președinte al Sindicatului Naţional al Specialiștilor Experți în Achiziții Publice (S.E.A.P.).

Evenimentul se adresează managerilor de spitale publice, directori financiari contabili, directori medicali de spitale publice, reprezentați ai MS, din agenții guvernamentale și direcții sanitare, cât și mediului de business.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern în Spitale Publice este o acțiune de educare și informare a Portalului MedicalManager.ro derulată cu sprijinul: LiamedSpitalul Sf. ConstantinRegina MariaAlliance HealthcareRoche, Alphega.

Pentru mai multe detalii, cât și pentru înscriere, accesaţi acest link.

Comunitatea SpitalePublice.ro este administrată de Oameni și Companii, Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 33 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Pe aceeaşi temă: