Comunitatea OSC – Spitale Publice: Dezbaterea online “Soluții pentru scăderea infecțiilor nosocomiale în spitale” – 27 mai

May 24, 2021

Joi, 27 mai, începând cu ora 14.00, pe platforma digitală ZOOM se va desfășura a 7-a ediţie a dezbaterii online din seria Infecţii Nosocomiale în Spitale. Tema acestei ediţii va fi Soluții pentru scăderea infecțiilor nosocomiale în spitale.

Evenimentul, care se adresează managerilor de spitale publice, directori financiari contabili, directori medicali de spitale publice, reprezentaţi ai MS, agenţii guvernamentale, direcţii sanitare, cât şi business, va fi moderat de către Dr. Vasile Cepoi, director DSP Iaşi.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern – Infecţii Nosocomiale este o acţiune de educare şi formare a Portalului MedicalManager.ro derulata cu sprijinul LiamedSpitalul Sf. ConstantinRegina MariaAlliance Healthcare, Roche, Alphega, Davidoff Café.

Pentru mai multe detalii, cât și pentru înscriere, accesaţi acest link.

Comunitatea Spitale Publice este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Pe aceeaşi temă: