Comunitatea OSC – Achiziții în Spitale Publice: Noutăți și tehnici de achiziții publice pentru echipamente de dezinfecție cu UVC

October 18, 2021

În perioada în care COVID-19 dăinuie printre noi, iar specialiştii caută soluţii pentru a combate, dar şi pentru a preveni răspândirea virusului, comunitatea OSC – Achiziții în Spitale Publice organizează o nouă întâlnire în rândul specialiştilor în achiziţii publice.

Cu o temă actuală şi de interes – Noutăți și tehnici de achiziții publice pentru echipamente de dezinfecție cu UVC – moderatorul Amalia Duță, alături de Conf. Univ. Dr. Mihai-Bogdan Petrișor şi de Ing Adrian Iurcan – CEO, Biosecuritate Ecologică UV-C, Biocomp – vor fi gazdele celei de-a 7-a ediţii MMM Achiziţiile Publice, joi, 21 octombrie, începând cu ora 12.00.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern în Spitale Publice – Achizițiile Publice este o acțiune de educare și informare a Portalului MedicalManager.ro derulată cu sprijinul: LiamedRegina MariaAlliance HealthcareRoche, AlphegaShop Biocomp – BIOCOMP.

Participarea este gratuită. Pentru înscrieri, dar şi pentru mai multe informaţii, puteţi accesa acest link.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici

Pe aceeaşi temă: