11 echipamente medicale ultramoderne, în valoare de 90.000 de lei, pentru Spitalul Turda

September 27, 2021

Spitalul Municipal din Turda a fost dotat cu 11 echipamente medicale ultramoderne, în valoare de 90.000 de lei, printr-o investiţie din bugetul propriu al Consiliului Judeţean (CJ) Cluj.

„Consiliul Judeţean a achiziţionat 11 noi echipamente medicale ultramoderne pentru Spitalul Municipal Turda. Consiliul Judeţean Cluj a achiziţionat 11 noi echipamente de înaltă tehnologie pentru Spitalul Municipal din Turda. Este vorba despre patru electrocardiografe, trei injectomate şi patru tărgi de consultaţii”, se arată într-un comunicat trimis luni de CJ Cluj.

În comunicat se arată că valoarea noilor dotări este de aproximativ 90.000 de lei, din bugetul propriu al forului administrativ judeţean, iar noua aparatură medicală va intra în dotarea Secţiei de Medicină Internă, a Compartimentului Primiri Urgenţe, Compartimentului Boli Infecţioase, Secţiei ATI şi Compartimentului Cardiologie.

„Continuăm programul de dotare a spitalelor clujene cu aparatură ultraperformantă întrucât investiţiile constante în domeniul sanitar contribuie în mod direct la creşterea calităţii actului medical, la salvarea vieţii şi a sănătăţii a numeroşi pacienţi”, a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, citat în comunicatul de presă. AGERPRES

 

Sursa foto: Consiliul Judetean Cluj/Facebook.com

Pe aceeaşi temă: