CJ Sibiu anunţă: Concurs pentru postul de manager la cel mai mare spital public din judeţ

April 8, 2021

Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu anunţă că va organiza concurs pentru ocuparea postului de manager al celui mai mare spital public din judeţ – Spitalul Judeţean -, care în prezent este condus interimar de Florin Neag.

„Sperăm ca acest concurs să trezească interesul, astfel încât competiţia să se finalizeze cu alegerea celui mai bun manager pentru spital. Proiectele spitalului trebuie continuate cu profesionalism şi dedicare pentru a creşte calitatea actului medical şi pentru a spori încrederea oamenilor în tot ce ţine de acest spital”, a precizat preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, potrivit unui comunicat transmis joi AGERPRES.

Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu, a lansat concursul pentru ocuparea funcţie de manager.

Concursul se va desfăşura în două etape: verificarea condiţiilor stabilite şi susţinerea şi evaluarea proiectului de management.

Cei interesaţi trebuie să fie absolvenţi de învăţământ superior în unul dintre domeniile: medical, economic – financiar sau juridic.

De asemenea, trebuie să fie absolvenţi de cursuri de perfecţionare, agreate de Ministerul Sănătăţii, în management sau management sanitar sau trebuie să deţină diplomă de master sau doctorat în management sanitar, economic, administrativ, şi să aibă o vechime de cel puţin 2 ani pe posturi cu studii superioare.

Dosarul de concurs, împreună cu proiectul de management, se poate depune la sediul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu (B-dul Corneliu Coposu, nr.2-4) în data de 18 mai 2021, între orele 8,00 – 15,00.

Până la depunerea dosarului, candidaţii pot efectua o vizită în spital, în data de 28 aprilie 2021, între orele 9,00 – 14,00. Aceştia vor fi însoţiţi de directorul medical care îi va informa asupra problemelor specifice ale secţiilor din cadrul spitalului.

În data de 26 mai, pe pagina de internet a spitalului se vor publica proiectele de management, iar în perioada 28 mai – 1 iunie, pe adresa de e-mail concursmanager@scjus.ro, persoanele interesate pot transmite întrebări referitoare la proiectele de management ale candidaţilor. Susţinerea proiectului se va desfăşura în data de 2 iunie, ora 10,00. AGERPRES

Pe aceeaşi temă: