Cătălin Drulă: Spitalele din reţeaua Ministerului Transporturilor caută profesionişti

July 7, 2021

Patru spitale CF organizează în perioada următoare concursuri pentru funcţii de manager, a anunţat miercuri ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, subliniind că aceste concursuri vor fi „pe bune” şi că va exista sprijin din partea ministerului în derularea de proiecte de investiţii şi modernizare.

„Spitalele din reţeaua Transporturilor caută profesionişti. Aşa cum am atras până acum profesionişti la conducerea companiilor din subordinea ministerului (şi continuăm, nu ne-am oprit), acum vine rândul spitalelor CF. Mă bucur să anunţ că 4 spitale CF organizează în perioada următoare concursuri pentru funcţii de manager şi fac apel la toţi profesioniştii din sănătate, care doresc să se implice alături de echipa noastră, să se înscrie cu încredere. Din partea mea pot promite un concurs pe bune şi sprijin din partea ministerului în derularea de proiecte de investiţii şi modernizare. Şi nu luaţi promisiunea drept vorbe goale”, a scris Drulă pe pagina sa de Facebook.

Ministrul a menţionat că, anul acesta, un total de cinci spitale CF au accesat cu sprijinul MTI finanţare europeană nerambursabilă în valoare de peste 90 de milioane de lei.

Concursurile vor fi organizate astfel: Spitalul Clinic CF Timişoara – 18 -31 iulie 2021, Spitalul General CF Drobeta-Turnu Severin – 20 iulie-6 august 2021, Spitalul General CF Sibiu – 4-21 august 2021 şi Spitalul Clinic CF Craiova – 23 august-6 septembrie 2021.AGERPRES

Pe aceeaşi temă: