A început reabilitarea ambulatoriului integrat al Spitalului din Buhuși

April 7, 2021

La Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși a început reabilitarea ambulatoriului integrat. Se lucrează la modernizarea căilor de acces, s-a renunțat la faianța veche, se igienizează și se schimbă banchetele pentru pacienți, este reorganizată zona de recepție și sunt amenajate cabinete pentru viitoarele specialități.

„Va dura ceva timp, dar nu stăm degeaba! Va urma și proiectul european inițiat de Primăria / Consiliul Local Buhuși, aici vom avea parte de extindere, amenajare spații și de mult așteptata dotare C.T. și R.M.N., fără de care nu se poate acorda un act medical de calitate”, declară Constantin Poiană, managerul Spitalului din Buhuși.

O altă noutate este că Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși a fost acreditat de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate. Conform Ordinului Președintelui ANMCS nr. 76 din 31 martie 2021 și a Raportului de Acreditare, unitatea sanitară a obținut un punctaj total de 87,82% , numărul standardelor cu punctaj mai mic de 51% fiind zero, iar procentul indicatorilor cu punctaj (-10) de doar 24,56%.

Pe aceeaşi temă: