4 containere modulare au fost predate Spitalului Județean de Urgență Bistrița

November 17, 2021

Prefectul Stelian Dolha și managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, ec. Lazany Gabriel, au semnat contractul de comodat privind predarea a 4 construcții ușoare din elemente modulare cu destinația organizării unui punct de vaccinare, precum și a triajului observațional/epidemiologic al populației care se va prezenta pentru acordarea asistenței medicale specializate.
Demersurile pentru scoaterea din rezervele de stat, cu titlu gratuit, a 4 construcții ușoare din elemente modulare (compuse din o cameră în suprafață de 37,50 mp. fiecare) şi a 4 radiatoare electrice au fost aprobate la începutul lunii noiembrie, prin Hotărârea nr. 191 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la propunerea președintelui, prefectul Stelian Dolha.
Transportul, manipularea și depozitarea construcțiilor au fost asigurate de către Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, prin reprezentantul Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale Bistrița-Năsăud, lt.col. Vasile Apetroaei.

Pe aceeaşi temă: